Hoi, mijn naam is Nikki Vervoort.
Ik ben er voor al jouw problemen
met leerwerk.

Ik woon in Breda waar ik aan huis een fijne ruimte (met uitzicht op de tuin) ter beschikking heb om de begeleidingslessen te geven. Ik heb een grote tafel waar we aan kunnen zitten, met genoeg lesmateriaal voor handen. Via Google Hangouts / Teams kan ik kinderen uit heel Nederland helpen.

Eindelijk weer eens die voldoende op je rapport
Zelfvertrouwen waardoor je zelf aan de slag kunt
Niet meer het gevoel van achter lopen in de klas

wiskunde bijles rt

Waarom ik jou zo graag wil helpen
wiskunde begeleiding breda

Ik heb altijd al energie gekregen van het geven van bijles aan anderen. Toen ik zelf op de middelbare school zat was ik al bezig om mijn klasgenoten te helpen met wiskunde. Ik wist daarom al snel wat ik wilde studeren na de middelbare school; de lerarenopleiding wiskunde.

In mijn laatste jaar van de lerarenopleiding wiskunde heb ik stage mogen lopen op Curaçao. Hoe fantastisch ik het daar ook vond, ik ontdekte ook de minder mooie kant aan onderwijs. De gefrustreerde leerlingen die niets begrepen van wiskunde en geen motivatie hadden om zich door mij te laten helpen.

Ik ervaarde dat je als docent in de les geen tijd hebt om elke leerling met een goed gevoel de klas te laten verlaten. Pas toen is mijn echte passie geboren; leerlingen die niet meekomen in de les verder helpen.

Na mijn studie heb ik op een paar mooie scholen als docent wiskunde gewerkt, maar daarnaast altijd parttime in de studiebegeleiding. Hier leerde ik tal van leerlingen de meest optimale manier van leren en huiswerk maken aan die bij hen past. Na een paar jaar werken heb ik de master Special Educational Needs afgerond en heb me gespecialiseerd in rekenproblemen en dyscalculie.

Naast mijn studie en werkzaamheden heb ik altijd leerlingen 1 op 1 mogen helpen met wiskunde, maar ook met het aanleren van leerstrategieën en plannen.

Wat blijft het toch elke keer weer ontzettend mooi om te zien dat deze leerlingen groeien in hun skills en zelfvertrouwen door ze met oprechte interesse en persoonlijke aandacht te helpen met dát wat zij nodig hebben!

Wat blijft het toch elke keer weer ontzettend mooi om te zien dat deze leerlingen groeien in hun skills en zelfvertrouwen door ze met oprechte interesse en persoonlijke aandacht te helpen met dát wat zij nodig hebben!

wiskunde bijles rt breda

Waar ik nog meer energie van krijg
Lezen
Volleybal
Sauna
Planten
Squash
Terrassen
Natuur
Bootcampen
Strand
Wandelen
Thrillers
Lachen
Fietsen
Zwemmen
Series
Beachvolley
Honden
Koffie

wiskunde bijles rt begeleiding

Wat vinden anderen van mijn hulp?

"Voor jij kwam was huiswerk maken stressvol en legde ik veel druk op Mika. Voor hem voelde het alsof hij het nooit goed genoeg kon doen en dat werkte ook door in de sfeer thuis. Mika had geen leerplezier meer. Samen gingen jullie knokken voor echt geweldige resultaten. Al meteen keek hij uit naar jullie sessies, kwam het plezier en de uitdaging terug en vooral de ontspannen relatie die Mika nu met huiswerk, school en met mij heeft."

Sandra
Moeder van Mika

"Ik vind het echt super fijn dat Nikki mij helpt met mijn schoolwerk. Dankzij Nikki kan ik veel beter mijn huiswerk plannen en ervoor zorgen dat alles op tijd af is. Ook is het heel fijn dat ze altijd probeert te helpen, het maakt niet uit met welk vak. Het aller waardevolst voor mij is dat ze me super goed kan helpen met wiskunde en met het plannen, soms vind ik het namelijk best overwelmend om alles zelf in te plannen."

Mika
Leerling vmbo 4

"Nikki is ontzettend fijn in de samenwerking. Ze is duidelijk, betrouwbaar maar ook erg gezellig wanneer daar ruimte voor is. Nikki weet een goede balans te vinden tussen structuur en gezelligheid, waardoor de begeleiding voor de leerlingen een stuk prettiger wordt. Ze is een doorpakker, als er problemen zijn haalt Nikki alles uit de kast om deze aan te pakken. Al met al een topper!"

Elsbeth
Collega studiebegeleiding Tilburg

"Je hulp is fantastisch omdat je heel praktisch en out of the box met Juul aan de slag gaat. Verder ben je als persoon echt geïnteresseerd, nuchter en grappig. Voor de sessies met jou was ze heel erg onzeker en raakte ze in paniek zodra de sommen kwamen. Nu heeft ze veel meer zelfvertrouwen en kijkt ze rustig hoe de som aangepakt kan worden. Rekenen is niet meer dat rotvak op school waar ze elke dag zo tegenop ziet."

Nienke
Moeder van Juul

"Ik vind het heel fijn dat je me helpt want ik heb het gevoel dat ik veel beter ben geworden in het rekenen. Ik heb nu namelijk veel meer zelfvertrouwen gekregen.
Eerst was dat niet zo, ik zit nu veel lekkerder in mijn vel. Het leukste vind ik dat ik nu in plaats van huilend mijn huiswerk maak, een uur met een glimlach zit te rekenen."

Juul
Leerling groep 5
rt begeleiding in breda
rt begeleiding in breda

wiskunde bijles in breda

Laten we starten!

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek zodat we er samen achter komen hoe ik jou het beste kan helpen.

Heb je nog andere vragen? Stuur me een Whatsapp,
of bel naar 06 53 65 26 98

Je kunt ook mailen naar

vervoortnikki@gmail.com