Dit is wat anderen zeggen over mij

"Ik vind het heel fijn dat je mij begrijpt met mijn motivatie en planningsproblemen. Door jouw studieplanner vind ik het nu makkelijker om alles te plannen voor school en andere activiteiten. En door een mind-map te maken kan ik nu beter leren.

Ik vind het heel gezellig om naar jou toe te gaan en ook te kunnen praten over hoe het met mij gaat in plaats van alleen over school."

Emé
leerling vmbo 3

"Bedankt Nikki! Emé had veel moeite met goed plannen van haar huiswerk. En met de motivatie om eraan te beginnen omdat ze niet goed wist hoe het aan te pakken. Door jouw tips om anders te gaan leren en haar creativiteit in te zetten is het leren voor haar een stuk leuker en makkelijker geworden.

Daarnaast komt Emé altijd supervrolijk weer terug na jouw begeleiding. Fijn om te merken dat het haar echt helpt en leren een stuk leuker is geworden."

Patty
moeder Emé

"Ik vind het heel fijn dat je me helpt want ik heb het gevoel dat ik veel beter ben geworden in het rekenen. Ik heb nu namelijk veel meer zelfvertrouwen gekregen. Eerst was dat niet zo, ik zit nu veel lekkerder in mijn vel.

Het leukste vind ik dat ik nu in plaats van huilend mijn huiswerk maak, een uur met een glimlach zit te rekenen."


JUUL
leerling groep 5

"Je hulp is fantastisch omdat je heel praktisch en out of the box met Juul aan de slag gaat. Verder ben je als persoon echt geïnteresseerd, nuchter en grappig. Voor de sessies met jou was ze heel erg onzeker en raakte ze in paniek zodra de sommen kwamen.

Nu heeft ze veel meer zelfvertrouwen en kijkt ze rustig hoe de som aangepakt kan worden. Rekenen is niet meer dat rotvak op school waar ze elke dag zo tegenop ziet."

NIenke
moeder juul

"Ik vind het echt super fijn dat Nikki mij helpt met mijn schoolwerk. Dankzij Nikki kan ik veel beter mijn huiswerk plannen en ervoor zorgen dat alles op tijd af is. Ook is het heel fijn dat ze altijd probeert te helpen, het maakt niet uit met welk vak.

Het aller waardevolst voor mij is dat ze me super goed kan helpen met wiskunde en met het plannen, soms vind ik het namelijk best overwelmend om alles zelf in te plannen."

mIKA
leerling vmbo 4

"Voor jij kwam was huiswerk maken stressvol en legde ik veel druk op Mika. Voor hem voelde het alsof hij het nooit goed genoeg kon doen en dat werkte ook door in de sfeer thuis. Mika had geen leerplezier meer.

Samen gingen jullie knokken voor echt geweldige resultaten. Al meteen keek hij uit naar jullie sessies, kwam het plezier en de uitdaging terug en vooral de ontspannen relatie die Mika nu met huiswerk, school en met mij heeft."

Sandra
Moeder mIKA

"Voordat ik begon met de begeleiding van Nikki wist ik niet goed hoe ik mijn schoolwerk aan moest pakken. Door haar heb ik geleerd hoe ik zelf alles goed en overzichtelijk kan plannen, dit heeft mij heel erg geholpen. Zij leerde mij dat je met een goede planning en de juiste manier van leren ook goede punten kan halen. De manier van begeleiding is heel prettig, omdat ze begrip heeft als er een keer iets niet lukt of je ergens niet aan toe komt, ook helpt ze je graag als je even niet weet hoe je iets aan moet pakken.

Door Nikki's hulp weet ik nu hoe ik het moet aanpakken als ik een belangrijke toets of opdracht heb."

marit
leerling havo 5

"Bedankt voor je hulp. Het heeft Marit erg geholpen. Ik ben erg blij met het resultaat dat ze laat zien. Ze pakt het leren nu heel anders aan dan dat ze deed. Marit leert nu van gemaakte fouten en gaat veel serieuzer met leren om. Ze heeft handvaten gekregen hoe ze haar huiswerk moet maken en hoe ze een goede planning maakt. Waar ze zich vervolgens ook netjes aan houdt.

Marit voelt zich nu veel zekerder en haalt betere resultaten. Wij kunnen het als ouders helemaal loslaten. Wij zijn er blij mee!"


moninque
Moeder marit

"Nikki kan heel goed wiskunde uitleggen, op veel verschillende manieren. In de klas wordt het altijd maar op één manier uitgelegd en die snap ik vaak niet.

Tijdens de begeleiding van Nikki krijg ik rustig uitleg, en schrijf ik de belangrijke dingen op in een apart aantekeningen schrift. Dit zijn vaak sommen die ik moeilijk vind of dingen die ik snel vergeet. Dat schrift pak ik er in de klas ook vaak bij, wat me goed op weg helpt!

Nikki kent ook veel trucjes waardoor ik het beter onthoudt."

Jules
leerling havo 2

"Nikki heeft Jules het afgelopen brugklasjaar begeleiding in wiskunde gegeven.

Ze heeft ervoor gezorgd dat de stress rondom rekenen en wiskunde grotendeels is verdwenen. Waar we extra blij mee zijn is dat Jules – tegen de verwachtingen in – zelfs een voorlopig Havo-advies heeft gekregen voor wiskunde!

Bedankt Nikki!"Nienke
Moeder Jules

"Ik vond Nikki’s uitleg echt super, ik had bij heel wat onderwerpen een andere manier aangeleerd gekregen die ik vaak lastig vond. Nikki heeft me een makkelijkere manier aangeleerd die ik veel fijner vond. Ik heb aan deze lessen wiskunde echt heel veel gehad en ik vind het heel fijn dat ik deze lessen heb gekregen."


"Ik heb heel erg veel van Nikki’s uitleg begrepen en merkte ook dat ik het beter snapte en betere punten haalde erdoor. Dank je wel voor u tijd de afgelopen weken!"

Leerlingen Markland college

"Ik vond Nikki’s uitleg heel duidelijk, alleen vergat ik zelf steeds wat ik moest doen. Daarnaast is Nikki ook heel vriendelijk en gezellig. Soms vielen de lessen wel op een vervelende tijd maar gelukkig keek Nikki altijd samen met mij of we dat konden veranderen."


"Nikki geeft op een hele leuke manier les. Dankzij haar hulp heb ik voldoendes gehaald. Ik snapte wiskunde steeds beter, ik wil Nikki daarom heel erg bedanken voor het leuke tijd/les en wens haar veel succes in de toekomst!"

leerlingen Markland college

Enthousiast geworden? Laten we starten!

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek zodat we er samen achter komen hoe ik jou het beste kan helpen.

Heb je nog andere vragen? Stuur me een Whatsapp,
of bel naar 06 53 65 26 98

Je kunt ook mailen naar:

vervoortnikki@gmail.com